Winkelmandje

Zoals u op de afbeeldingen kunt zien, bieden wij de keuze uit zes soorten materialen voor standaarddisplays en displays op maat. Elke materiaalsoort heeft vanzelfsprekend zijn plussen en minnen dus we raden u aan daar even bij stil te staan. U kunt uw keuze voor een materiaalsoort het best laten afhangen van gebruiksdoel, gewenste levensduur en natuurlijk ook kosten.

Acrylaat

Acrylaat is een helder en glanzend materiaal. Het is een hoogwaardig kwalitatief materiaal dat er heel mooi uitziet. Bij dit materiaal gaat het vooral om de uitstraling. Acrylaat is er in dichte en transparante kleuren.

PETG

Het materiaal PETG is te vergelijken met het materiaal waar frisdrankflessen van zijn gemaakt. Het is een ontspiegeld materiaal. Het materiaal is meer buigbaar dan acrylaat, en dus minder breekbaar. Het is een 100% recyclebaar materiaal

San

San is een gerecycled product. Het is gemaakt van verschillende kunststoffen. De randen van dit product hebben een blauwe of grijze gloed. In principe is SAN dus een groen materiaal, omdat het gerecycled is. SAN is glashard en dus breekbaar.

PVC

Het materiaal PVC is een zacht materiaal, het is zachter dan bijvoorbeeld Acrylaat. Omdat het zachter is, is het ook minder breekbaar. Dit materiaal heeft een ontspiegelde en glanzende kant.

Polystyreen

Polystyreen is het materiaal dat het meest gebruikt wordt voor gekleurde displays. Dit materiaal is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Het is een glashard product, en dus breekbaar. Het is buiten te gebruiken, maar dan bestaat de kans dat het product verkleurd.

Schuim PVC

Schuim PVC heeft een oppervlakkige structuur is stevig maar toch licht van gewicht. Het heeft een zijdematte uitstraling en in vele kleuren leverbaar.

Product in een andere maat?

Laat uw telefoonnummer achter, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

Inloggen